2015 a. valmib luksuslik korterelamu – Meerhof. Müüdud on juba 60% korteritest

85 korteriga ainulaadse arhitektuuriga Meerhofi residents (www.meerhof.ee) asub Pirital, Lillepaviljoni kõrval. Maja kõikidest korteritest avaneb vaade mere suunas ja keskmine ruutmeetri hind on 3300 eurot. Meerhofi arendab Metro Capital.

„Ehkki maja on alles valmimisjärgus, on 60% korteritest juba müüdud“ märkis Ain Kivisaar Metro Capitalist. Elamu valmib lõplikult 2015 aasta alguseks.

„Meerhofi maja planeerides on mõeldud ostjate erinevatele soovidele. Esimese korruse korterite juurde kuuluvad näiteks kuni 100 m2 suurused terrassid. Viimaste korruste suured korterid paiknevad läbi kahe tasapinna, kust avanevad vaated on tõepoolest vapustavad “ tõi välja Metro turundusjuht Kärtu Vaikmaa.

Meerhof on hea näide sellest, et silmapaistva arhitektuuriga luksuslikule kinnisvarale on oma ostjate sihtgrupp täiesti olemas.

Metro Capital on Eesti kapitalil põhinev täisteenust pakkuv kinnisvaraarendusettevõte, mis tegutseb peamiselt Tallinna kesklinnas. 2014 aastal tähistavad nad oma kümnendat tegutsemisaastat. Selle aja jooksul on nad oma eksklusiivsete projektidega kujundanud Tallinna avalikku ruumi, lisanud väärtust erinevate piirkondade arengule ja rõõmustanud kodusoetajaid omanäoliste majadega.

Metro valmivate projektide portfelli kuuluvad Meerhofi residents Pirital, Telliskivi 16/18 Pelgulinnas, Karsti kortermajad Mustamäel ja Laheranna mereäärsed krundid. Valminud projektid on: Soo 1 elamukvartal, Kreutzwaldi 7 Burmani residentsid, Raua 10, Valgevase 11a elamukvartal, Wiedemanni 11, Kreutzwaldi 12 Burmani maja, Metro Plaza ärimaja, Pirita rannahoone D-korpus.

Meerhof

Kas soovid värsket kinnisvarainfot meilile?

Sisesta e-posti aadress ja ole kursis kinnisvaraturu liikumistega!

Kinnisvarakoolis järgmisena:

23.04.2024 Detailplaneeringute koostamine ja menetlemine