Maaklerite kutseeksami koolitus alustab 23/03/2009

IllustratsioonSelleaastane Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja kutseeksam toimub 08/04/2009 IT Kolledžis, Raja 4C Tallinnas. Eksamile registreerumine lõpeb 15/03/2009 ehk juba sel nädalal. Kutseline maakler esindab oma eriala kui spetsialist ja professionaal ka oma kolleegide silmis.

Eksamiks valmistumine nõuab ilmselgelt erinevate spetsialistide professionaalset nõu ja suunamist. Abi eksamiks valmistumisel saab Kinnisvarakool.ee kutseeksami eelselt koolitusel, mis toimub 23/03-01/04/2009.

Ainus eksamieelne koolitus sel aastal annab laiapõhjalise ülevaate kinnisvaraturust, finantseerimisest ja hindamisest. Suur rõhk on koolitusel pööratud juriidilisele küljele. Koolituse programm arvestab eelnevate aastate kogemust ja eksami spetsiifikat. Enamus lektoritest on eksamikomisjoni liikmed ja/või seotud eksamieelse koolitusega juba aastaid.

Koolitus on suunatud eelkõige professionaalse maakleri kutset nõutama minejatele. Samuti annab kursuse läbimine hea täiendkoolituse kõigile maakleritele. Koolitusele ootame ka vahedusfirmade juhte ja ehituse, arenduse ja müügi eest vastutajaid.

Registreeru koolitusele www.kinnisvarakool.ee nüüd, sest kohtade arv on piiratud.

Täiendav info ja registreerumine

Kas soovid värsket kinnisvarainfot meilile?

Sisesta e-posti aadress ja ole kursis kinnisvaraturu liikumistega!

Kinnisvarakoolis järgmisena:

23.04.2024 Korteriühistu põhikirja ja kodukorra koostamine